Where You Go I Go


Artiest: Brian & Jenn Johnson
Informatie: ION | CAN | oktober 2008
Categorie:
Artikelnummer: ION1008
Onze prijs: € 14.90
Aantal:

Korte beschrijving:

Wereldwijd gonst het van de geruchten als het gaat om de aanbidding in de Bethel Church in Redding, California. De grote overeenkomst met Vineyard en Hillsong is dat de aanbidding op dit album een expressie is van het leven, het geloof en de zoektocht waarin een plaatselijke geloofsgemeenschap wandelt. Dit vernieuwende aanbiddingsgeluid vind momenteel wereldwijd zijn weg.

De aanbidding wordt geleid door Brain en Jenn Jonson die in de Bethel Church einderverantwoordelijk zijn voor de aanbidding. Where You Go, I Go is opgenomen tijdens een periode in de Gemeente waarin God zichtbaar handelde. Het bovennatuurlijke werd natuurlijk en wonderen maakten deel uit van het dagelijkse leven.

Gedurende de tijden van aanbidding zijn Gods aanwezigheid en kracht zichtbaar. Het gevolg is een gepassioneerde aanbidding die leidt tot een meer intieme wandel met Hem. Gepassioneerde, kwetsbare & toegankelijke aanbidding.

Tracklist Where You Go I Go

 1. Greatly To Be Praised
 2. Isn't He Great   
 3. O Taste And See 
 4. We Believe Brian
 5. Where You Go I Go Brian
 6. I Will Bless Your Name
 7. I Was Created To Worship
 8. Come Everyone Brian
 9. All My Worship Brian
 10. More Of You Less Of Me
 11. You Have Ravished My Heart 
 12. A Little Longer


From the first time I heard this album I knew I was listening to something very special; a wonderful blend of passion, solid production and powerful vocals. The song 'Where You Go I'll Go' moved me to tears! Of the many worship CDs I hear each year, this one really stands out. I hope we will be hearing more from this young couple in the years to come.
Brian Doerksen
Worship Leader and author of Come, Now Is The Time To Worship

Meer van Bethel Church - Jesus Culture
Those Who Dream
Your Love Never Fails [cd&dvd]
Here Is My Song
We Cry Out [cd&dvd]
Everything