Onething 09: LIVE [cd&dvd]

Artiest: Various IHOP-KC artists
Informatie: FM079 | USA | juli 2010
Artikelnummer: FORCD79 | 821827007924
Adviesprijs € 20,50
Onze prijs: € 18.50

Korte beschrijving:

Tracklist Onething 2009: LIVE

  1. Lowest Place (Laura Hackett)
  2. You Made a Way (Matt Gilman)
  3. I Put On Christ (Laura Hackett)
  4. Psalm of Abraham (Audra Lynn)
  5. Where I Belong (Cory Asbury)
  6. My Beloved (Cory Asbury and Jaye Thomas)
  7. People Get Ready (Misty Edwards)
  8. Forevermore (Davy Flowers)
  9. Real Love (Luke Wood)
  10. Grace to Love You (Allyson Prior)
  11. Reason to Dance (Jaye Thomas and Cory Asbury)
  12. Whom the Son Sets Free (Cory Asbury and Laura Hackett)
  13. No One Else (Laura Hackett and Cory Asbury)

Video weergave van alle tracks op de CD behalve track 9