Weet hoe je date!


Artiest: Henry Cloud
Informatie: 16 december 2011 | 256 pag. | € 17,50
Categorie:
Artikelnummer: 9789077992234
Onze prijs: € 17.50
Aantal:

Korte beschrijving:

Weer een vrijdagavond in je eentje op de bank. Je vraagt je af waarom het jou niet lukt om een leuke date te hebben. Is er soms iets mis met je aanpak? Lopen er geen leuke vrouwen of mannen rond? Sta je jezelf in de weg bij het daten?


Dit boek geeft antwoorden op heel veel vragen over daten en ruimt ook de nodige misverstanden rond dit thema uit de weg. Maar het blijft niet bij theorie! Henry Cloud daagt je uit om aan de hand van concrete opdrachten je datingaanpak te herzien. Vanuit zijn jarenlange ervaring als coach geeft hij je een aantal praktische handvatten. Als je zijn adviezen opvolgt levert dat je niet alleen veel nieuwe dates op, maar ontdek je ook nieuwe kanten aan jezelf. Want bij daten gaat het helemaal niet om dé ware of een huwelijk, maar om veel meer.


Dr. Henry Cloud is klinisch psycholoog en heeft een praktijk als coach. Samen met dr. John Townsend heeft hij diverse boeken geschreven, waaronder Grenzen, Grenzen in het huwelijk, Grenzen en kinderen, Vier stappen naar een sterke identiteit en Nou moet je eens goed naar me luisteren.