Verweesd of gewenst?


Artiest: Mark Stibbe
Informatie: Paperback | 184 pag | mei 2013
Categorie:
Artikelnummer: 9789077992265
Onze prijs: € 14.95
Aantal:

Korte beschrijving:

Genieten van je geestelijke adoptie
Herken je het rusteloze gevoel van nergens op je plek zijn? Je ontheemd te voelen? Hunker je ernaar om je ergens thuis te voelen? Heb je een intens verlangen naar rust, vreugde en vrijheid? Voel je je verweesd of juist gewenst?

Mark Stibbe geeft in dit boek antwoord op de vraag hoe het komt dat christenen, ondanks dat ze weten dat ze geliefd zijn, zich nog steeds verlaten en ongewenst kunnen voelen. Hij groeide zelf op in een adoptiegezin en vanuit zijn persoonlijke ervaring beschrijft hij het proces van Gods genade en laat hij zien hoe wij allemaal zonen en dochters van de hemelse Vader zijn.

Stibbe schrijft niet alleen vanuit gedegen Bijbelkennis, maar ook vanuit de ervaring van iemand die zelf heeft ontdekt hoe het is om je volledig geaccepteerd, geliefd en gewenst te voelen; hoe het is om een kind van God te zijn.Dit boek is een absolute aanrader. Het laat zien dat we zonen en dochters van de Vader zijn en geen slaaf. Dit wordt bijbels onderbouwd met praktijkvoorbeelden. Als de Geest jou dit openbaart verandert het je leven.
Jaap en Hettie Ophoff
Predikant van de Opstandingskerk in Zwolle, Contextueel Pastoraal Hulpverlener

 Als er ooit een boek voor deze tijd verscheen, dan is het dit! In dit boek wordt de geweldige bijbelse waarheid belicht dat God ons als zijn kinderen heeft aangenomen. Verweesd of gewenst? geeft tal van inzichten die het verstand prikkelen en het hart verwarmen. Verplichte kost voor een vaderloze generatie.

Mike Pilavachi, spreker en schrijver

Oprichter van  de internationale jongerenbeweging Soul Survivor, betrokken bij New Wine