Tot in onze diepste diepten


Artiest: Simone Pacot
Informatie: Paperback | 252 Pag.| 3e druk | Carmelitana | 2006
Categorie:
Artikelnummer: 9789076671420
Onze prijs: € 22.50
Aantal:

Korte beschrijving:

Het evangelie ter harte nemen. 

Heel wat mensen die een spiritueel leven leiden, weten geen raad met de psychologische kant van hun bestaan. Is er een christelijke manier om met schaamte, lijden, kwetsuren en haat om te gaan?
Om ons tot de eenheid van ons wezen te brengen, nodigt Tot in onze diepste diepten (het evangelie ter harte nemen) ons uit om naar het Woord van God te luisteren. Het laat ons op een heel concrete manier zien, hoe de genade van de drie-ene God ons menszijn in al zijn dimensies tot nieuw leven kan wekken, zelfs die delen van ons die in het verleden zwaar gekwetst werden.
Bij de beschrijving van dit proces brengt het boek onze spirituele en psychologische dimensies voortdurend met elkaar in verband. Daardoor helpt het ons, om ons helemaal op de waarheid en de liefde van God te richten. Dit stelt ons vervolgens in staat te ontdekken, dat wij in het verleden wegen zijn ingeslagen die tot de dood leiden. Wij kunnen dan deze wegen identificeren en verlaten, om tenslotte in navolging van Christus te kiezen voor de weg van het ware leven.

Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, morgen in huis