Persoonlijke fondsenwerving


Artiest: Scott Morton
Informatie: Paerback 17*24 | 300 pag. | Mei 2015
Categorie:
Artikelnummer: 9789077992319
Onze prijs: € 22.95
Aantal:

Korte beschrijving:

Een bijbelse visie op financiële ondersteuning van je missie

  • Hoe schrijf ik nieuwsbrieven die mensen lezen?
  • Voorziet God voor 100% in het budget dat ik nodig heb?
  • Ik voel me een bedelaar als ik om geld vraag!


Voor iedereen die een missie heeft: dit  boek helpt je om mensen te vinden die je financieel willen ondersteunen en om bekende valkuilen te vermijden.
Het maakt niet uit of je weinig of juist veel ervaring hebt met fondsenwerving, Scott Morton biedt een bijbels raamwerk aan dat voor iedereen bruikbaar is. Daarnaast krijg je concrete handreikingen om je fondsenwerving op een doordachte manier aan te pakken.

Morton put uit jarenlange ervaring. Hij leerde met vallen en opstaan  zijn support op orde te krijgen. Alle principes van fondsenwerving die hij gaandeweg ontdekte, deelt hij met je in dit boek.

Een geweldig (hand)boek voor fulltime werkers in het koninkrijk, voorgangers, leden van thuisfrontcomités (tfc’s) en zendingsorganisaties, en voor iedereen die zendelingen en christelijk werkers in binnen- en buitenland wil helpen bij hun fondsenwerving.

Scott Morton is internationaal fondsenwervingscoach bij de Navigators met ruim 45 jaar ervaring. Hij heeft honderden zendelingen, leiders en organisaties wereldwijd geholpen bij het rondkrijgen van hun financiële ondersteuning