Outflow


Artiest: Steve Sjogren & Dave Ping
Informatie: Paperback | 240 pag. | dec. 2008
Categorie:
Artikelnummer: 9789077992135
Extra informatie
Onze prijs: € 17.95
Aantal:

Korte beschrijving:

Op anderen gericht zijn in plaats van op jezelf.

Ontdek het belang van een leven dat overstroomt. Outflow leert je allerlei principes om een leven te leiden dat tot de rand toe gevuld is met Gods liefde, blijdschap en hoop. Het begint met een persoonlijke relatie met God. Hij vult je met zijn liefde totdat het overstroomt naar je familie, je vrienden, je buren en de rest van jouw wereld. Zij zullen het verschil merken en jij ook...

Bereid je voor om Gods liefde op een nieuwe manier te ervaren , en wees bereid om het op een heel natuurlijke en oprechte manier uit te delen.

Aanbevelingen

Ik train gelovigen over de hele wereld om hun geloof op een onweerstaanbare manier met anderen te delen. Ik heb gemerkt dat je dat op verschillende manieren kunt doen door goede training, maar Outflow richt zich nu juist op de hartsgesteldheid, die veel goedbedoelende christenen lange tijd heeft afgehouden van de flow die God in en door hen heen wil bewerken. Je hoort weleens zeggen: ‘Als het hart goed is, gaan de voeten hard.’ Als dat waar is, dan verzeker ik je dat dit boek je in beweging zal brengen, want het hart is de kern van de zaak.
Doug Pollock, directeur van de afdeling Evangelisatie bij Athletes in Action

Ik voel me schuldig, de meeste christenen voelen zich schuldig en jij voelt je waarschijnlijk ook schuldig. Waarom? Omdat we weten dat we ons geloof eigenlijk veel meer zouden moeten uitdragen. Maar hoe? Steve Sjogren helpt ons in dit boek opnieuw op weg. Hij herinnert ons er aan dat het om levensstijl, bewogenheid en toch ook om wat maniertjes gaat. We hebben niks aan programma’s, formules of dingen die je móet doen. Dit boek is ideaal voor grote gemeentes, bijbelstudiegroepen … en voor mij!
Nelson Searcy, voorganger van The Journey Church in New York en oprichter van www.ChurchLeaderInsights.com

Stel je voor dat je leven overstroomt van geweldige blijdschap en kracht; ondertussen heb je invloed op alle mensen om je heen op een heel natuurlijke en authentieke manier. Steve Sjogren en Dave Ping laten precies zien hoe dat kan gebeuren! Outflow geeft je een hele serie frisse ideeën, die relevant en praktisch zijn. Zo kun je deze levensstijl uitleven in de wereld waarin we leven. Deze praktische reisgids is een onweerstaanbare oproep om je relatie met God zó op te bouwen, dat anderen vanzelf naar Hem toegetrokken worden.
Garry Poole, directeur van de afdeling Geestelijke Groei bij de Willow Creek Community Church