Als een vis in het water


Artiest: Max Lucado
Informatie: Paperback | 250 pag. | ArkMedia | sept. 2008
Categorie:
Artikelnummer: 9789033818646
Onze prijs: € 15.95
Aantal:

Korte beschrijving:

Ontdek en gebruik de talenten die God jou gegeven heeft.
In zijn nieuwe boek gaat Max Lucado uitgebreid in op het gebruik van je talenten. God heeft iedereen uniek gemaakt, met een uniek karakter en unieke eigenschappen. Veel mensen hebben het idee dat ze in hun werk niet op de juiste plek zitten. Dat ze veel meer zouden kunnen, of juist iets heel anders zouden moeten doen. Max Lucado helpt je om erachter te komen wat precies jouw talenten zijn en hoe jij de juiste plek kan vinden. De plek waar jij tot je recht komt en God tot zijn doel met jou. De plek waar jij je als een vis in het water voelt.
Met praktische oefeningen laat Max Lucado je op zoek gaan naar jouw unieke eigenschappen om er zo achter te komen waar jij het beste tot je recht komt.

Leef zo dat Hij de eer krijgt. Laat God zien door jouw unieke karakter. Als je je Maker verheerlijkt met jouw sterke kanten, als jouw bijdrage Gods reputatie ten goede komt, zal je dagelijks leven betekenis krijgen. Als je je leven wilt verrijken, gebruik dan jouw unieke talenten om God groot te maken.Max Lucado