Leven onder invloed


Artiest: Jan Pool
Informatie: Paperback | 164 pag. | Sion | febr. 2008
Categorie:
Artikelnummer: 9789080762541
Onze prijs: € 12.95
Aantal:

Korte beschrijving:

Je ontkomt er niet aan dat je elke dag wordt beinvloed door de mensen om je heen en door de dingen die je meemaakt. Maar je hebt het wel zelf in de hand door wie jij je leven laat leiden.
Wil jij onder invloed van Jezus leven? Daar gaat dit boek over. Jezus volgen, niet alleen op zondag, maar ook doordeweeks. En dat valt niet altijd mee. Als we heel eerlijk zijn, dan laten we ons nog door verkeerde dingen be´nvloeden. Binnenin ons zitten nog allerlei minder fraaie dingen, die we liever niet toegeven.  Dat is bijvoorbeeld te merken aan hoe we reageren op moeilijkheden. God weeet aal lang waarin we nog niet lijken op zijn Zoon Jezus. Hij weet wat er nog in ons zit en zo af en toe naar buiten komt. Ondanks dat houdt Hij van ons zoals we zijn. Maar tegelijkertijd wil Hij niet dat we zo blijven!
Jezus be´nvloedde zijn discipelen zo, dat de omstanders konden merken dat zij veel met Jezus hadden opgetrokken. Wat voor indruk laat jij op mensen achter? Waar ben jij vol van?
Leven onder invloed houdt je een speigel voor en laat zien hoe je van binnenuit kunt veranderen.
De eenendertig korte en vlot geschreven hoofdstukken lees je in een maand uit. Aan het eind van elk hoofdstuk staan enkele vragen. Die kunnen je helpen je eigen leven te onderzoeken en in praktijk te gaan brengen wat je hebt gelezen.