Kinderwerk Meesterwerk


Artiest: Ria de Baat & Anne Nijburg
Informatie: Paperback | 330 pag. | mei 2012
Categorie:
Artikelnummer: 9789077992241
Onze prijs: € 17.95
Aantal:

Korte beschrijving:

Handboek voor kinderwerkers en opvoeders in de gemeente van Christus
In Kinderwerk Meesterwerk staat het kind centraal, in navolging en opdracht van de Meester. Het werken met kinderen is een grote bron van vreugde, maar ook een uitdaging. De leef- en gedachtewereld van kinderen verandert razendsnel. Dit vraagt van opvoeders en kinderwerkers naast liefde en geduld ook training, inzet, en kennis van zaken. Hierin wil dit boek voorzien.
Wat vertel je aan kinderen uit de Bijbel en hoe doe je dat? Hoe sluit je aan bij wat kinderen bezig houdt? Wat zijn de onderdelen van een kinderprogramma dat visionair is en inhoud heeft? Hoe zet je een programma op voor een nieuw seizoen? Kinderwerk Meesterwerk geeft antwoord op deze en tal van andere vragen.
Dit boek is bedoeld voor opvoeders en kinderwerkers die het kinderwerk in hun gemeente willen starten. Maar ook voor kerken en gemeentes waar het kinderwerk allang vanzelfsprekend is, is dit boek een inspirerend hulpmiddel. Kortom: voor iedereen die wil dat juist kinderen Jezus Christus leren kennen!

Ria de Baat is remedial teacher. Zij heeft jarenlang leiding gegeven aan een aantal organisaties op het gebied van kinderwerk. Zij ontwikkelde bovendien geloofsopbouwende materialen voor kinderen.

Anne Nijburg studeerde theologie en is docent godsdienst en maatschappijleer op een middelbare school. Hij is al meer dan 40 jaar betrokken bij kinder- en jongerenwerk.

Tijdens onze trainingen bevelen we dit boek altijd hartelijk aan. Het is zeker geen handboek voor de boekenplank, maar eerder een werkboek om enthousiast mee aan de slag te gaan. Compleet, inspirerend en gebruiksvriendelijk! We zijn blij met deze herziene uitgave, een klein meesterwerk
Marian Geeve