Heel je ziel en zaligheid


Artiest: Dallas Willard
Informatie: Paperback | 248 Pag. | Coconut | 2004
Categorie:
Artikelnummer: 9789080758629
Onze prijs: € 17.90
Aantal:

Korte beschrijving:

Worden als Jezus.


Geestelijke groei in Christus is een geordend proces. Jezus nodigt ons uit onze loodzware, vermoeiende inspanningen, vooral op religieus gebied, los te laten. Als we samen met Hem onder een nieuw juk onze plaats innemen wil Hij ons leiden. Dit is de weg die de ziel rust geeft. Dit inzicht geeft hoop en is van levensbelang. Voor het individu betekent het dat alle blokkades om de oude mens af te leggen en de nieuwe aan te doen te overwinnen zijn. Dat proces zal ons in staat stellen steeds meer te groeien naar de heelheid, heiligheid en kracht die horen bij het koninkrijk der hemelen.

Dallas Willard vertelt op welke manier we in ieder aspect van ons leven (gedachten, emoties, karakter, ziel en lichaam) radicaal kunnen veranderen naar het beeld van Christus.

Dallas Willard prikkelt je denken, wakkert je voorstellingsvermogen aan en betrekt je emoties terwijl hij je tot een nieuw soort intimiteit met God brengt.
Alister McGrath

Dit boek staat barstensvol informatie over belangrijke zaken als wat het hart, de geest, de ziel, emoties enzovoort precies zijn. Mensen werkzaam in het onderwijs die een volledig joods-christelijk mensbeeld willen neerzetten zullen veel steun aan dit boek hebben, net als de mensen die betrokken zijn bij de genezing van de ziel of het lichaam.
Leanne Payne


Meer van Dallas Willard
God verstaan [bk]