Gods geheime plan


Artiest: Dallas Willard
Informatie: 496 pag | Genaaid gebonden | juni 2012 | € 29,95
Categorie:
Artikelnummer: 9789077992104
Onze prijs: € 29.95
Aantal:

Korte beschrijving:

De herontdekking van een leven met Jezus
Leven met God is niet alleen iets voor de eeuwigheid! Het is Jezus’ meest essentiële aanbod voor het leven in het nú. Veel christenen belijden Jezus wel als redder, maar vinden het moeilijk om dagelijks dichtbij Hem te leven. Willard nodigt ons in Gods geheime plan uit om mee tegaan op een ontdekkingstocht waarin Jezus’ relevantie voor elk aspect van ons bestaan weer duidelijk wordt.

Op originele en intrigerende wijze weet Willard Bijbels onderwijs, wetenschappelijke inzichten en geestelijke disciplines met elkaar te verbinden. Hij toont aan dat we een heel andere kijk op geloven en leven nodig hebben. Daarmee doet hij een dringend appel om afstand te nemen van het gangbare lauwe geloof dat helaas zo typerend is voor het westerse christendom.

Met een overtuigende uitleg van de Bergrede maakt Willard duidelijk dat het Jezus’ bedoeling was dat bekeerlingen ook léérlingen zouden worden. Willard pleit daarmee voor een meer authentiek en zichtbaar geloof en zet zo  de ware betekenis van christelijk discipelschap opnieuw op de agenda van de kerken. Dit praktische boek leert ons wat we zelf kunnen doen om meer op Jezus te gaan lijken.

Voorwoord | ds. Bas van der Graaf
Predikant Jeruzalemkerk Amsterdam-West

CV Koers  | Een boek als dit vervangt in z'n eentje een hele plank in je kast!

Geen ander boek heeft me meer geholpen om te leren zien waar het op aan komt: dat we als leerlingen van Jezus gelijkvormig worden aan Christus. Hier ligt voor de kerken vandaag een grote en inspirerende uitdaging.

Jos Douma, auteur en predikant van de Fonteinkerk in Haarlem

Dit boek is een absolute aanrader. Alles wat je dacht te weten over de hemelen, het koninkrijk, de zaligsprekingen of discipelschap wordt in een nieuw perspectief gezet. Willard zet je stil, maakt je bril schoon en laat je nieuwe vergezichten zien in de navolging van Jezus. Prachtig!

Martin Koornstra, auteur, spreken en directeur van Stichting Royal Mission

  1. Epiloog: De weg van het brandende hart


Recensies
CV-Koers, juni 2012


Meer van Dallas Willard
God verstaan [bk] € 18,95
Heel je ziel en zaligheid [bk] € 17,95