Geestelijke strijd


Artiest: Neil Anderson & Tim Warner
Informatie: Paperback | 136 pag. | 30 mei 2011
Categorie:
Artikelnummer: 9789077992166
Onze prijs: € 13.95
Aantal:

Korte beschrijving:

Over wapens, waarheid en wereldbeeld.
Geestelijke strijd. De term zegt het al. Die wordt niet ergens boven onze hoofden met veel wapengekletter uitgevochten. Het is een strijd die in ieders hoofd en hart woedt. Op een bijna onmerkbare, stiekeme manier, waarbij de boze vooral met leugens werkt die je vaak nog gaat geloven ook.

Zij laten vanuit de Bijbel en hun eigen levenservaring zien dat we wel degelijk wapens hebben: de waarheid die in Christus is en de waarheid over wie wij zijn in Hem. Geestelijke strijd helpt ons deze waarheden te kennen en in te zetten.
Ontdek het belang van een bijbels wereldbeeld, en leer hoe je de strijder wordt die je mag zijn en bereid je voor op dat gevecht.

Geestelijke strijd; een boek voor beginnelingen, maar ook voor veteranen.  

Neil Anderson is oprichter van Freedom in Christ Ministries International. Hij heeft ruim 35 jaar ervaring in pastoraat en onderwijs en was voorzitter van de faculteit voor praktische theologie aan de Talbot School of Theology. Hij schreef onder andere De Bevrijder, Overwinning over de duisternis en Geestelijke bescherming voor je kinderen.

Timothy Warner was hoogleraar aan Trinity Evangelical Divinity School. Tegenwoordig verzorgt hij het onderwijs en geeft seminars voor Freedom in Christ Ministries.