Durf te vragen


Artiest: Aukje Brouwer
Informatie: Paperback | 200 p. | Aug. 2019
Categorie:
Artikelnummer: 9789077992333
Onze prijs: € 14.95
Aantal:

Korte beschrijving:

Durf jij?

Wat wil God dat ik doe? Waarom laat Hij dit toe? Hoe kan ik dit rijmen met wat ik altijd dacht te weten over God?

Iedereen heeft vragen, maar we durven ze niet altijd te stellen aan God. Wat zou er gebeuren als je de moed vindt om vragen te stellen over je geloof en je in vertrouwen gaat, waar de antwoorden naar toe lijken te wijzen? Wat doe je als je geen antwoord lijkt te krijgen of als iets anders uitpakt dan verwacht? Wat vraag je als je geconfronteerd wordt met tegenslag of onrecht? 

Aukje Brouwer en haar man Toby nemen de stap van hun leven door God te vragen om richting. Het leidt van een Fries dorp met een schijnbaar veilig bestaan naar een levensveranderende missie onder wees- en zwerfkinderen in Zuid-Afrika. Daar volgen de vragen elkaar snel op. De harde realiteit van het straatleven, onverwachte teleurstellingen en tegenslagen, de impact van de aids-crisis op kwetsbare kinderen en de onmacht bij het verliezen van een leven: het roept pittige vragen op die geen pasklaar antwoord hebben.

Het geloof van Aukje en Toby wordt gevormd door de vragen die zij stellen bij de kruispunten op hun pad. Durf te vragen vertelt hun verhaal en daagt je uit om niet passief te worden.

Durf jij met God een sprong in het diepe te maken? Met vallen en opstaan leren geloven in een gebroken wereld?

Durf jij te vragen?

Aukje en Toby Brouwer zijn de oprichters van Beautiful Gate en de Dignity Campaign (Zuid-Afrika) en betrokken bij Jeugd met een Opdracht.