Crises in Mannelijkheid


Artiest: Leanne Payne
Informatie: Paperback | 154 Pagina's | Navigator | 1998
Categorie:
Artikelnummer: 9789070656898
Onze prijs: € 14.90
Aantal:

Korte beschrijving:

Veel mannen worstelen met zichzelf en zijn ontevreden over hun werk. Ze schieten tekort als echtgenoot en als vader in het gezin. Ze hebben moeite met gezag en zijn diep in hun hart bang voor God. Wat is er met hen aan de hand? De rolmodellen van vroeger zijn verdwenen, met alle zekerheden van dien.

De gevolgen hiervan? De mannen weten niet goed raad met de seksualiteit van hun zonen en dochters. Ze blijven onvolwassen, raken steeds passiever en zijn niet in staat zichzelf en hun gezin boven de sleur van alledag uit te tillen.

Dit is de problematiek die Leanne Payne aan de orde stelt. Diepgaand, zonder omwegen, met tal van illustraties uit haar eigen pastorale ervaring. Ze laat zien hoe mannen van nu hun identiteit kunnen terugvinden en daardoor veel gezonder in het leven kunnen staan. Een hoopvol boek, ook voor vrouwen, want het vrouwelijke en het mannelijke vullen elkaar aan.
Leanne Payne heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van gebedspastoraat en de dienst der genezing. De boeken die ze hierover heeft geschreven, worden door een brede kring van lezers gewaardeerd en in praktijk gebracht.

'Op dit boek heb ik lange tijd zitten wachten en ik ben er ontzettend blij mee. Ik hoop dat het veel christenen aan het denken zet en de ogen opent voor het beeld van God in ieder van ons.'
Floyd McClung

Oorspronkelijke titel: Crisis in Masculinity

Tijdelijk niet leverbaar: herdruk

Meer van Leanne Payne | PCM
Het gebroken beeld – L. Payne [bk]  € 13,90
Herstel van Identiteit – L. Payne [bk]  € 19,50
Luisterend bidden – L. Payne [bk]  € 25,40
Gods tegenwoordigheid geneest – L. Payne [bk]  € 21,70
Aslans Adem – L. Payne [bk] € 14,90
Schapen in wolfskleren – Valerie J. MacIntyre [bk] € 14,50