Avontuurlijk leven


Artiest: Luci Shaw
Informatie: Paperback | 152 pag. | jan 2008
Categorie:
Artikelnummer: 9789077992067
Extra informatie
Onze prijs: € 14.95
Aantal:

Korte beschrijving:

Leven met lef in een onzekere wereld.
Vraagt God van mij dat ik mijn veilige omgeving verlaat? Vraagt Hij me om af te wijken van algemeen aanvaarde meningen? Roept Hij me naar een onbekend gebied? En hoe zal dat er in de praktijk uitzien?

Er doet zich onverwachts een kans voor – je wordt plotseling wakker geschud en ineens is er dat vooruitzicht van iets wat groter is dan je ooit had kunnen denken. Je voelt een sterke aandrang om iets bijzonders te gaan ondernemen: een spannende activiteit of een levensgevaarlijk avontuur. En je beseft direct dat deze gelegenheid zich nooit meer opnieuw zal voordoen. Het is nu of nooit...
Wat doe je? Sta je aan de grond genageld en doe je helemaal niets? Benut je de talenten die God je heeft gegeven? Of ben je juist dol op avontuur, maar twijfel je of het wel Gods roeping is en niet jouw eigen impulsiviteit?
Luci Shaw beschrijft haar ervaringen met nu-of-nooit-momenten in het leven. Ze ontdekte dat het intense vreugde en voldoening geeft als je het aandurft om samen met God onbekend terrein te betreden. Dit boek laat zien hoe je risico’s kunt nemen als God het van je vraagt en dat je mag genieten van een avontuurlijk leven met Hem …


Kernwoorden
Geloof | Angst | Fanatisme | Risico’s | Roeping | Koninkrijk van God |

Aanbevelingen
Als God ons roept Hem te volgen in zijn koninkrijk, durven we dan risico’s te nemen? Durven we met lef te leven of spelen we op safe en houden we alles krampachtig in eigen hand? Lucy Shaw schreef een prachtig boek over geloof, risico’s en avontuur.
Edward de Kam, directeur Youth for Christ Nederland

Luci Shaw heeft ontdekt wat het betekent om met God te leven. Iedere dag. Ieder uur. Elke minuut. Het is hoog tijd om van haar lessen te leren en ons te laten meevoeren in Gods grote avontuur. Een fascinerende reis. Doe je mee of blijf je zitten?
Jan den Ouden, internationaal spreker voor Operatie Mobilisatie
Leidinggevende Evangelische Gemeente de Brandaris Rotterdam