Auteurs

Arnhem, Pim van

Pim van Arnhem studeerde in 1986 af als elektrotechnisch ingenieur. Naast zijn werk als proces engineer studeerde hij theologie. Hij richtte Stichting Impuls op na zijn studie waar hij werkzaam is als trainer, coach en docent. Vanuit die rol heeft Pim jarenlange ervaring met het schrijven van onderwijs- en trainingsmaterialen voor volwassenen educatie.
Door de vriendschap en samenwerking met Ton Nennie, kwam een jeugddroom uit om (historische) verhalen te schrijven. Sinds 2008 is Pim parttime schrijver. In oktober 2010 debuteerde hij met Notities van een Leerling. Het tweede boek, Het Mysterie van de Goudkoerier, schreef hij met Ton Nennie en verscheen maart 2012. Momenteel werkt hij aan een thriller.

Dallas Willard

Dallas Willard is voorganger, professor en voormalig directeur van de School of Philosophy (University of Southern California). Hij behaalde zijn Ph.D. aan de University of Wisconsin.
Dallas Willard is een van de meest toonaangevende denkers van dit moment. Dallas is auteur van meer dan dertig boeken, waaronder God verstaan, The Spirit of the Disciplines en The Divine Conspiracy.

Christianity Today bekroonde The Divine Conspiracy in 1999 met The Book of the Year Award.

Luci Shaw

Luci Shaw volgde een opleiding aan Wheaton College te Wheaton, Illinois, waar ze cum laude afstudeerde.
Ze werkte als literator mee aan de bijbelbewerking The Message en is als mede-directeur, directeur en uitgever verbonden geweest bij Harold Shaw Publishers.

Momenteel is ze writer in residence en docent aan het Regent College te Vancouver, Canada. Luci Shaw is ook lekenpredikant en voorlezer in St. Paul's Episcopal Church in Bellingham, Washington.

Derek Morphew

Derek Morphew is theoloog, voorganger en directeur van Vineyard Bible Institute (VBI) en Vineyard International Publishing (VIP). Hij is als voorganger verbonden aan Vineyard Christian Fellowship, Kenilworth in Kaapstad (Zuid Afrika).

Derek Morphew was hoofdspreker tijdens 'Bouw uw Koninkrijk', de NewWine Zomerconferentie 2005. De nederlandse vertaling De grote doorbraak werd daar gepresenteerd.

David Ruis